vineri, 23 august 2013

zeolitul-descriere generala si beneficii

Zeolitul este un mineral, la fel ca si sarea de bucatarie, format din aluminosilicati naturali hidratati de calciu, sodiu, potasiu, magneziu.Are structura reticulara, avand capacitatea de a pierde si a castiga reversibil apa intr-o proportie uimitoare, de pana la 15%,  de a-si schimba  cationii constituenti,  fapt ce ii confera capacitati exceptionale de absorbtie, desorbtie si schimb  ionic. Aceste proprietati pot fi folosite pentru  eliminarea metalelor grele din organism,si a toxinelor in general, reducerea bolilor intestinale, bolilor metabolice, infectii virale sau bacteriene si cancer.Zeolitii sunt un grup de minerale cu structura cubica in forma de fagure, fiind minerale rare incarcate, negativ, proprietate unica in regnul mineral.Efectul structurii si incarcarii magnetice este ca zeolitul atrage metalele grele si toxinele si le captureaza pur si simplu,apoizeolitul le poarta  in siguranta si inofensiv in afara corpului prin tranzitul intestinal.ca si actiuni,Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau reactii adverse. Este un detoxifiant, antiviral,  antioxidant si imunomodulator foarte eficient.
adjuvant in:
 detoxifierea corpului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor,  pudra de zeolit este recomandata  persoanelor care sufera de cancer[tumori maligne].
 Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari   din   cauza   influentei   mediului   (poluarea   aerului,   metale   grele,   pesticide).
Ca si intretinere[pentru persoanele sanatoase], este recomandat pentru:
-eliminarea toxinelor
- eliminarea stresului oxidativ
- scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesutelor
- creste semnificativ imunitatea,ajutind la mentinerea sanatatii
-      Absoarbe radicalii liberi
-      Activeaza gena P21, gena ce se pare ca opreste cresterea tumorilor prin anularea directa a semnalelor de crestere.
-      Echilibreaza aciditatea organismului aducand-o in zona valorilor optime.
-      Elimina metalele grele si toxinele ( mercur, plumb, arsenic, pesticide, virusuri.
- imbunatateste in general starea de bine creind un psihic foarte bun.
- Intensifica procesul de detoxifiere si alcalinizare al intregului organism.
Zeolitul natural este singura substanta existenta incarcata cu  particule negative din natura care interactioneaza in mod direct cu celulele afectate si absoarbe si neutralizeaza radicalii liberi  si toxinele.Zeolitii sunt incarcati negativ  permitand schimbul cu particule incarcate pozitiv din elementele inconjuratoare, fara sa-si piarda structura.Asadar cristalele de zeolit actioneaza ca niste mini–bureti absorband radicalii liberi, particulele cancerigene si virale.
Zeolitul are o structura unica si complexa  asemanatoare unui fagure de miere.Toate aceste canale si cavitati actioneaza ca o capcana atragand toate toxinele eliminandu-le apoi din organism pe cale naturala.
Mecanismul de actionare al zeolitului impotriva celulelor canceroase este unic, spre deosebire de oricare alta substanta studiata. Teoretic, acesta are rara capacitate de a atrage cantitati enorme de toxine incarcate pozitiv, indirect neutralizand efectul care cauzeaza cancerul. In timpul procesului, zeolitul dezvoo usoara incarcare pozitiva.Apoi ele sunt atrase si trase direct catre membrana incarcata negativ a celulelor canceroase. Cand zeolitul se misca in interiorul celulelor canceroase este activata gena celulei de tip P21 Aceasta gena actioneaza ca o suprimare a tumorii prin abilitatea ei de a controla ciclul de dezvoltare a celulei canceroase.
Zeolitul absoarbe parti virale in porii agregatelor micronizate a zeolitului. Aceasta explica de ce zeolitul pare sa impiedice dezvoltarea oricarei infectii virale de exemplu a virusului herpetic1, coxsachie virus B-5, ecco-virus 7, si adeno virus 5.
De asemenea zeolitul este un antioxidant unic. Un antioxidant obisnuit absoarbe excesul de radicali liberi deoarece are un electron fara pereche. Pe de alta parte zeolitul prinde in capcana radicalii liberi in complexa sa structura dezactivandu-i si eliminandu-i. Astfel acesta actioneaza in completarea actiunii antioxidantilor traditionali. Zeolitii dirijeaza organismul catre marirea alcalinitatii stabilind un nivel al PH-ului undeva între 7.35 si 7.45 , indice optim pentru corpul omenesc. PH-ul corpului uman influenteaza atat imunitatea cat si functionarea creierului .Un PH acid  creeaza conditiile favorizante aparitiei cancerului.Intr-un mediu acid, si functionarea celulelor creierului este deasemeni afectata, cauzand depresia, anxietate, stupoare, paranoia, iluzii, halucinatii, sau chiar psihoze.
S-a mai demonstrat ca zeolitii deasemeni se pare ca maresc nivelul serotoninei, care este stiuta ca ajuta la atenuarea unor forme de depresii.
In consecinta zeolitul[piatra care fierbe] este un produs 100% natural benefic in mentinerea sanatatii si tratarea multor afectiuni.
recomand urmatoarele magazine online de unde va puteti procura zeolitul sub forma de capsule sau pudra:
zeolitul[piatra care fierbe] magazin online catalin luca]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu